Administrator
Np. propozycję zmian w sojuszu...
Swoje propozycje zamieściłem już na forum sojuszu w travianie, ale nie wszyscy mieli do niego dostęp zatem tutaj się powtórzę. Propozycje:
1. Cotygodniowa składka w wysokości godzinnego przyrostu surowców dla założyciela sojuszu. Olsen2 sam zdecyduje na co je przeznaczyć (rozbudowa ambasady, wsparcie militarne, wspracie słabszych graczy)
2. (zgłoszone przez fennix) Podział sojuszu na kilka akademii i przynależność do nich na podstawie położenia (a nie jak dotychczas na podstawie pkt.) co umożliwi szybką reakcję na atak, gdy ktoś z naszej akademii zostanie zaatakowany.
3. Usunięcie nieaktywnych / nieudzielających się z sojuszu. Ten pkt można zrealizować np. po przez śledzenie aktywności użytkownika na forum, oraz "kropeczki" w Travianie.
To tyle. Czekam na wypowiedź w tej sprawie.
Ostatnio edytowany przez chimerian (2008-01-25 08:54:01)
Administrator
Trzeci pkt u siebie zastosowałem. Pierwszy praktycznie też, bo napisałem, że jak ktoś chce to może wysłać. A co do drugiego, to też chciałem, żeby na podstawie cwiartek to zrobić. Pozdro
;] ktoś tu popłynął chimerian ohhhh... piękna polszczyzna doprawdy piękna
dobra zrobie łaske i wyśle handlarza ale mam tylko 2;] wiecej nie chce mi sie budować;] bede jak robin hood najpierw ograbie biednych i dam bogatym;] ... za dwa dni z góry
Administrator
Nie każdy może przeznaczyć taką ilośc surowców. Wydaję mi się, że godzinna składka było by tutaj najlepsza. A tak w ogóle to widziałem gdzieś informację, że do innych osad (nie mając nic z tego) można wysyłać tylko godzinną produkcję, chyba raz w tygodniu. Pozdro
Administrator
No to ja też wyślę!!!
Administrator
co to jest???? Bo nie bardzo rozumię xD
Administrator
Mi jakoś działa xD Musi być link z neta.
Administrator
W ostatnim czasie coraz mniej mamy miejsca w sojuszu. A więc postanowiłem, że będziemy robić zrzutkę na rozbudowe. Myślę, że starczy godzinna produkcja. Pozdrawiam
może lepiej wywalić kogoś z kropkami, bedzie wiecej miejsca....... lub tych którzy nie udzielają sie na forum
żartowałem;]
ale jak ktoś ma 4 kropki to powinno sie go z farmić i niech każdy sobie znajdzie sittera to może nie bedzie kropek!!!!!!!!!
mogę sie złożyć na akademie czemu nie;] tylko niech to będą osoby godne tej składki o to moje zdanie.
Administrator
Przecież to ty jesteś dyplomatą i załatwiasz nowych graczy ;P To załatwiaj osoby godne tej składki xD Ale tak, czy inaczej: DZIĘKI ZA KAŻDE SUROWCE!!!
Kapral
Moim zdaniem można by było zrobić taką liste kto dał jakieś surowce i za każdym razem jak ktoś da to stawiać + to by mogło zmotywować to składki.