Mnie też ponownie zaatakował ten sam gościu co 4 dni temu - wawus1986. Wygrałem bez większych problemów (pewnie nie spodziewał się takiego rezultatu po ostatniej szarży)
Jednostki: 230 falangi
Straty: 174
Moje straty: 18 ; 10 ; 2 ; 2
A tak poza tym zaczyna mnie denerwować jedna sprawa: jesteśmy w sojuszu, ale każdego boimy się rozdrażnić, bo wszysycy są silniejsi. To w takim razie po co nam sojusz, skoro nic nam nie daje ? Osobiście planuję w najbliższym czasie atak na wawus1986 chodziaż jest w bardzo mocnym sojuszu. Nikt nie będzie mną poniewierał - a już napewno nie on bo jest ledwo lepszy ode mnie.
Ostatnio edytowany przez chimerian (2008-02-01 18:11:09)
Administrator
Ja teraz nie mam wogóle jednostek. W nocy napadł mnie tomciogalus i mi wszystkie rozwalił. Pozdrawiam
Witam po pierwsze cały czas staramy sie zwerbowac nowych sojusznikow aby nasz sojusz był mocniejszy, a jak juz bedzie mocniejszy wtedy bedzie mozna pomyslec nad ''grupszymi'' akcjami .
Po drugie to ja sobie nie wyobrażam ataku na sporo mocniejszy sojusz wyobraz sobie ze my mamy 18-tu członków a oni np: 30-tu, a wiec nie jest zagadką to kto wygra, po prostu by nas zniszczyli (niestety).
Ale mysle ze juz nie długo bedziemy mogli sie porwać na takie ''grupsze'' akcje .
A po trzecie to jezeli widzicie kolo siebie osade którą warto zaprosić do sojuszu to piszcie do dyplomatów lub założyciela sojuszu bardzo nam pomożecie
pozdrawiam Tomi_841
Administrator
Zgadzam się z tobą TOMI_841! Przecież każdy może do mnie napisać, a ja wtedy wysyłam zaproszenie w wszystko na ten temat! Mamy jeszcze pare wolnych miejsc w sojuszu. Pozdrawiam.
Kapral
Mam lekki problem zaatakowałem WtG 282 37 a on ma płapki i uwięził mi troche wojska, chciałem ich odbić ale wpadłem znowu i teraz nie mam wojsk czy ktoś może go zaatakować i uwolnić moje wojska on napewno nie ma wojsk.
Administrator
Ja mam trochę dalekko. Ale wydaję mi się, że nie mogę twoich wojsk uwolnić. Za to mam lepszy pomys. Napisz mu, e jak uwolni twoich ludzi to go nie bedziesz farmił! Pozdrawiam
Kapral
hehe jak odda to dopiero zaczne go atakować, katapultami.
Administrator
Właśnie o to chodzi. Ale katapultami nie opłaca się atakować. Zniszczysz mu magazyn i pola i tylko ty na tym stracisz, bo będziesz mniej farmił. Pozdro ;P
: P
TO nie moja ćwiartka ........słaby sojusz ...... mozna go rozwalić ale są tak daleko że mi sie to wogóle nie opłaca ............. To jest moja ćwiartka nie ruszam sie po za nią (--)
;] NIE MA JEDNOŚCI W AKADEMII;[ PROSTA SPRAWA A NIKT SIE NIĄ NIE ZAJĄŁ......
NIE MA KORDYNATORA DZIAŁAŃ WOJENNNYCH /////////////
CHETNIE BYM KOGOŚ ZAATAKOWAŁ ALE NIE MA ROZKAZÓW.......................................................................TYLE MAM DO POWIEDZENIA...
MOGĘ WYSŁAĆ SURKE JEŚLI KTOŚ POTRZEBUJE /// NA ODBUDOWE WOJSKA/////////////
PROSZĘ PISAĆ .... PRZEZ WIADOMOŚCI NA TRAVIANIE
Administrator
Ja mam 44 godziny. To też mi się nie opłaca ;P . Trochę to jest bez sensu, nikt sobie nie pomaga. Lecz coraz więcej osób się rejestruje. T o jest pocieszające. Do Leszekdziedek:
Nie masz kogoś blisko siebie, kto by ci pomógł. Popatrz w sojuszu, czy nie ma kogoś z twojej ćwiartki. Pozdro ;D
Administrator
WAŻNA INFORMACJA. OD DZIŚ MOŻNA FARMIĆ GRACZA WIZIR16. ZOSTAŁ USUNIĘTY ZA CZERWONĄ KROPKĘ. POWODZENIA