Administrator
A więc. Jak tam mają się wasze sprawy militarne. Ja mam odkrytę już wszystko oprócz herszta... Jak zrobię trzech osadników, to zaczne szykować większe wojsko. Proszę pisać nie tylko o wojsku, ale także o tym, co macie odkryte... Wojska nie mam za dużo, ale już nie długo!!! Pozdrawiam
przymierzam sie do ciężkiej kawalerii lub tarana.....a armie mam małą chwilowo nie jest mi potrzebna większa, do soboty postaram się coś wiecej wybudować wtedy ogłoszę stan moich wojsk;]
chyba musze zmienić plany muszę sie dozbroić idę w armie... bo coś mi sie wydaje że ten z @ReliktN nie da mi spokoju ... nie mam z nim szans ale.... musze zrobić wieksze fortyfikacje i więcej żołnierzy...
przynajmniej zadamu mu jakieś straty..
Ostatnio edytowany przez fennix (2008-01-30 08:44:34)
Administrator
no i bardzo dobrze ;P Tak trzymaj xD
Wynalezione:
Legionista
Pretorianin
Centurion
Equites Legati
Equites Imperatoris
Equites Caesaris
Powoli szykuje się na machiny: Taran, Ognista Katapulta
Co do woja - dziennie tworze nowe jednostki. Po ostatnim ataku mocno się wnerwiłem - tym razem nie dam się łatwo.
Administrator
Ja widzisz, że cię ktoś atakije, to wysyłaj posiłki do obojętnie kogo. Np. do kogoś z sojuszu. Wtwdy ci ich nie zniszczy. Tak samo możesz z surką, ale wtedy do jakiejś zaufanej osoby, która ci je z powrotem odeśle. pozdro xD
Administrator
Na takie coś to już rady nie ma xD Szczerze mówiąc to ja nigdy nie miałem tak długiej przerwie w grze... ;P
Tak szczerze to ja tez nie miałem az takiej przerwy w grze ale przeciez mozesz wysłać jednostki gdzies dalej na jakaś osade która ma ok 40 popa wojska na pewno nie ma a ty przynajmniej bedziesz miał zabezpieczone swoje jednostki
pozdrawiam
Administrator
No wiem xD Ale jakiś cienias może wtedy zaatakować. A tak wogóle to takich osad mam wokół pare... Może nie tak słabych, ale takich, że lekko daje im radę. Pozdrawiam
Administrator
Super. Tak trzymaj. Pozdro