Administrator
Jeżeli trzeba kogoś zaatakować...
Administrator
No to co??? Są jakieś propozycje ataków??? Mam już jedną katapulte, muszę teraz rozbudować polę zboża, żeby robić następne. Udzielajcie się na forum i podawajcie swoje typy. Zauważyłem, że nikt by nie zaczął, więc zrobiłem to ja. Pozdro! ;P
dzisiaj zaatakowałem swoich sąsiadów, jestem za słaby aby myśleć o jakiś poważnych podobojach;]
ale jak zbiore wiekszą armie to sie odezwę, mam za to pytanie .... mam dużo wiosek galów koło siebie a oni mają te debilne pułapki da sie je jakoś zneutralizować????
jak atakować takie wioski ??? na dwa ataki ???
Administrator
Nie wiem... Ja się na te pułapki nie daje zrobic! Nie wiem dlaczego... A mocno maja rozbudowane... Jak nie wiesz to weż wyślij jakiegoś zwiadowca!
Kapral
Ja tez nadziałem się na płapki ale jak zaatakujesz zwyczajnym atakiem bez grabieży to powinieneś odzyskać swoje utracone jednostki.
Administrator
Za każdym razem tak jest, że jak atakujesz później atakiem to odzyskujesz atakiem. A jak ziomek ci wypuści te jednostki, to mu się odbudowują pułapki o ileś procent. Znajdę zaraz coś na forum o tym to zarzuce link. Pozdro
Administrator
Jako ze wraz ze startem serwera szostego Classic wybuchly prostesty na temat nieobecnosci tego budynku, powiem o nim kilka slow. Zakladam jednak, ze kazdy z was wie, jak on dziala.
Strategiczne znaczenie trapera jest stanowczo przecenione przez poczatkujacych graczy. 10-20 pulapek zaraz po zakonczeniu okresu ochronnego moze zniewolic opieszalego Rzymianina, Gala, a moze nawet Germana, lecz bardzo latwo jest je ominac, a odbudowa zuzytych pulapek kosztuje obronce surowce potrzebne do rozbudowy. Kilka dni pozniej German posiada wiecej palkarzy niz ty pulapek i juz nic mu nie zrobisz.
Praktycznie po tygodniu gry budynek ten staje sie zupelnie zbedny i czeka jedynie na 10 poziom glownego budynku, by zostal zburzony w celu zwolnienia miejsca w osadzie na przyszlosc.
To trochę informacji. A to z procentami odbudowy nie wiem gdzie widziałem. xD
Kapral
Mam problem...atakuje mnie dosyc często lolo.pl jest bardzo dobry ma duże wojska ....ale poniosłam poważne straty.
Administrator
Znalazłem inny sposób, bez ataku, aby Cię nie atakował. Otóż chcę podpisać z jego sojuszem pakt o nieagresji. Jeżeli będzie Cię atakował to będzie musiał zwrócić Ci surowce. Pozdrawiam
Administrator
Otóż wydaję mi się, że przeciwnie. Napisałem do Andy'ego i napisał, że raczej się zgodzą, ale musi najpierw napisać do założyciela sojuszu.
Administrator
No i miałem rację. Udało się podpisać pakt o nieagresji. Wydaję mi się, że lolo.pl poprzestanie atakować graczy z naszego sojuszu. Pozdro
Administrator
Muszę przyznać, że nie było łatwo... Pytali czy on atakuje kogośą z naszego sojuszu! No i musiałem powiedzieć prawdę , bo i tak mogli zobaczyć wszystko w atakach. Jakoś ich przekonałem. Pozdro