Administrator
no ja tez bym sie nie zgodził ale to ich sprawa! w tej grze trzeba mysleć.. ;P
Hmmm... mam potencjalnego kolesia na odstrzał - niestety ma mocny sojusz (a konkretniej kilka akademii).
wawus1986
jego jednostki: 173 324 5 90 12 0 0 0 0 0 1
Zakosił troche surówki i zniszczył całą armię. Troszke zły jestem.
Administrator
Nie damy rady... Widziałeś te akademie O o... Bez przesady! Może kiedyś. Przecież prawie każda (jak nie kazda) akadmia tego sojuszu jest od nas lepsza. POZDRAWIAM
Administrator
Każdy musiałby osobno atakować... Unaczej nie da rady! A tak w ogóle:
A później ich sojusz nasz raz i porządnie i to nie my wygramy tylko oni.
Pozdro ;P
Proszę o pomoc... Ciągle atakuje mnie dadzia12, ostatnio zabiła mi moje początkujące wojsko i nie widze dalszego sensu w budowaniu jego. O surowce sie nie martwie, bo mam dosc duze kryjówki. I dlatego chcę zaczac rozwijac jakies wojsko by moc się bronic. Jest dośc dobra, ma dwie osady i nalezy do sojuszu. Byłabym wdzięczna za pomoc.
Administrator
Jesteśmy za słabi!!! Nawet jeśli atakowalibyśmy z sojuszem głównym. Widziałaś ile oni mają akademii... Zaproponowałem im pakt o nieagresji, ale wątpie żeby coś z tego było! Możesz z nim zagadać, że będziesz mu surkę raz na jakiś czas podsyłać, a on cię nie będzie atakował. Nie widzę innego rozwiązania. Pozdrawiam
Administrator
No to ekstra... Dobrze, że do niej napisałeś. xD
Kapral
Mnie zaczoła atakować jakiś marcin87 z sojuszu K.O.H
Jego namiary 268 40
Myślałem że zaatakuje tylko raz a jednak nie. On i jego sojusz jest zbyt dobry dla nas. Postaram się do niego napisać i jakoś to załagodzić.